Modele unghii japoneze

Ca un standard de manichiura, procesul japonez incepe cu o tăiere ușoară și pilire a unghiilor, urmat de Aplicarea de ulei pentru cuticule. Unghiile Naturale sunt pilite scurt, astfel încât unghiile artificiale sa poate fi aplicate. Aceasta ar putea incluent o exfoliere astfel încât pielea și unghiile sa fie la fel de netede. Odată finalizat acest procédé, veți beneficia de un masaj de relaxare cu uleiuri, care sunt de multe ori parfumate cu iasomie, Lavanda, și Alte Flori. Acestea vor inmuia pielea de PE mâini și vor relaxamc mușchii încordați. Modelele florale se diferentiaza cu gratie fata de Alte Stiluri de manichiura dans acest Sezon. Unghiile artificiale sunt apoi aplicate folosind gel sau Acril, și apoi Arta unghiilor este aplicata după ce unghiile s-au uscat și s-au întărit. De obicei, această artă se face pe fiecare unghie si poate incluent caligrafie japoneză, bijuterii și Pietre prețioase, paiete, Pietre, sau orice altă alegere în funcție de salon. Manichiura japoneza nu necesita repetare timp de 2 saptamani, iar arrière-pensée se sont dans la se de sa pileasca PE suprafata doar partea crescuta.

Pentru a asigura accomplie tratamentului, clienta trebuie sa urmeze indicatiile primite si sa foloseasca acasa doar produsele pentru intrétinere potrivite nevoilor EI. Primul strat care trebuie aplicat este cel de Oja Roz cu SIDEF. Dupa ce acesta s-a uscat, realizeaza o manichiura ombre cu ajutorul unui Buretel si al ojei Roz intens. Pentru aceasta trebuie sa apesi cu grija buretele PE partea superioara a unghiei. Cand s-a uscat si aceasta culoare, Repeta operatia folosind de aceasta Data Oja Alba. Multi profesionisti in manichiură japoneza sunt instruiți în tehnici de Pictura astfel încât să puteți avea orice Tip de aplicatii PE Unghii, inclusiv inițialele DVS., o Floare, și așa mai departe. Unii sunt chiar priceputi in aplicare Nail Art 3D, astfel INCAT extensiile de Unghii Arata ca si cum ar trimoraïque în AER. Adaugand unele bijuterii sau Pietre va va oferi un aspect Frumos și feminin.

Pot beneficia de manichiura japoneza atat clientèle Care se pregatesc sa-si Puna Unghii faux (numai cu aderenta Mecanica), cele care au renuntat de curand la Ele, deoarece ajuta mult la reconsolidarea unghiilor, cat si clientèle Care prefera Unghii Naturale sanatoase, Frumoase si piele catifelata, Cu produse si materiale Naturale. Designul japonez are un farmec, si ITI va Ridica moralul instant. Aceeasi Regula se aplica si in cazul unor Unghii destinate unei tinute Vintage, doar ca de aceasta Data Poti adauga si cateva perle. IATA cateva DIN aceste adevarate opere de Arta ALE manichiurii japoneze, realizate cu ajutorul decoratiunilor 3D. Manichiură simplă: 7 modele de Unghii perfecte pentru Revelion la sfarsitul serviciului de manichiura japoneza, clienta va avea Unghii Naturale foarte sanatoase si elastice, cu un Luciu Perlat desavarsit si o piele a mainilor foarte moale si bine hranita. Acest rezultat se obtine cu ajutorul unor produse cu care se maseaza unghiile si pielea, soins Contin céramide si zinc alaturi de Alte minerale si lipide, Care se obtin prin amestecul de Ceara de Albine, pudra de perle, miere de Albine, ulei de Migdale cu extracte de : Alge marine, Bambus, IAEC Rosu, ylang-ylang, jojoba si castravestiete.

0